Exclusive walls

Stuc Deco

Stuc Deco en Granito zijn toepasbaar op vloeren, wanden en werkbladen.

Een must have voor iedereen die een exclusieve toets wil geven aan zijn interieur. Inloopdouches en vochtige ruimtes kunnen naadloos afgewerkt worden.  Het uitzicht kan variëren van ruw, genuanceerd tot egaal. Van bewolkt tot zacht en levendig. Telkens op maat gemaakt en uniek.  

Door gebruik van verschillende technieken en kleuren gaan we structuur en nuances creëren. Door toevoeging van kleurpigmenten kunnnen we de kleurtint en intensiteit gaan bepalen. Hierna gaan we aan de hand van stalen op zoek naar de perfecte match.   Deze high level technieken kunnen enkel door gecertificeerde vakmensen geplaatst worden, en vragen het uiterste van de plaatser.  

Meer info over Stuc Deco.

Novacolor

Kleur is één van de belangrijkste zintuigen van de mens. Het is een uitwisseling van emoties en gedachten. Met onze exclusive walls gaan we met kleuren en high-end technieken een gepersonaliseerde eyecatcher creëren. Met een keuze uit Metallics, Minerals, Oxidation, Concrete,...wordt de basis bepaald en kan je je laten inspireren.

Voeg hierbij onze creativiteit en kennis van decoratieve finishes en haal hiermee jouw persoonlijke italian style in jouw interieur.

Meer informatie over Novacolor.