Skip to main content
Logo Damen Binnenafwerken

Samenwerkende (v)echtgenoten

13 december 2019

Vaak krijgen Ellen en ikzelf de vraag. Hoe gaat dat eigenlijk samenwerken met je partner? Uiteraard is dat voor iedereen anders, maar voor ons werkt het. We hebben ook altijd stiekem die droom gekoesterd om ooit iets samen uit te bouwen.

Meer dan eens droomden we over wat we zouden kunnen opstarten. Maar we dachten er toen helemaal niet bij na dat dat ook zou kunnen binnen ons/mijn toenmalig bedrijf.

Samenwerken heeft, wat ons betreft, vooral heel veel voordelen. Het betekent ook dat je je leven in het algemeen gemakkelijker kan indelen, zelf je agenda bepaalt en beter en efficiënter kan plannen. Zowel privé als zakelijk. 1 iemand die de agenda beheert bijvoorbeeld, dan is er zelden nog een dubbele boeking.

Het is ook zo dat we elk actief zijn op ons eigen domein.  Met natuurlijk een overlappende zone in het midden. Maar onze taken zijn netjes en mooi verdeeld. Ikzelf dus vooral op onze werven, Ellen meer op kantoor.  We zitten dus zeker niet de hele dag naast elkaar.  Maar als je elk kan doen wat je graag doet, en dat voor je eigen bedrijf,  dan krijgt samenwerken een heel andere dimensie. Je gaat samen voor hetzelfde doel. En als partners ken je ook elkaars goede en minder goede kwaliteiten. Met een goede dialoog versterk je elkaar alleen maar. En de momenten dat we toch samen op kantoor werken of samen een werfvergadering hebben, dan voelt werken eigenlijk helemaal niet aan als werken. 

Wel is het zo dat gesprekken aan tafel dan ook vaak over het werk gaan. Het is dus toch trachten de balans te bewaren tussen werk en privé. Maar dat geldt uiteraard voor elke werkende mens!

Samenwerkende (v)echtgenoten

Interesse?

We gaan steeds uit van onze eigen sterkte en kiezen resoluut voor perfectie en detail. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.