Samen werkt

Vacatures Pleisterwerken

Samen werkt

Onze mensen zijn onze grootste troef. Vanuit deze filosofie investeren we graag in ons team en dit vertaalt zich in een uitgebreid verloningspakket op maat van elke werknemer.

Ben je op zoek naar een boeiende job, in een leuk team, met plaats voor zelfontwikkeling?

Neem dan nu snel contact op!

Wij zijn op zoek naar:

Gyprocplaatser

Voor onze Gyprocwerken zijn we op zoek naar een plaatser. Ervaring is een groot pluspunt maar ook intern bieden we nog opleidingsmogelijkheden aan.

Tot jouw takenpakket behoren het plaatsen van voorzetwanden, scheidingswanden en verlaagde plafonds, al dan niet met uitsparingen, verlichting en koven.
Onze werkzaamheden bevinden zich uitsluitend in de particuliere woning -en villabouw in Limburg en vereisen een uitdagende en hoge afwerkingsgraad.

Wij bieden jou naast een goede verloning een aangename werksfeer in een bedrijf met jarenlange ervaring en degelijke structuur.

Jobs pleisterwerk
Pleisterwerken

Enkele
realisaties


Een greep uit onze realisaties van de afgelopen jaren.
Bekijk onze moderne en landelijke afwerkingen.

Binnenafwerkingen Daemen
Gyprocwerken
Daemen Binnenafwerkingen
Pleisterwerken Steve Daemen

Interesse?

We gaan steeds uit van onze eigen sterkte en kiezen resoluut voor perfectie en detail. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Binnenafwerkingen Daemen
Lange Schouwenstraat 31A - 3520 Zonhoven
011/44.71.11 l Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright ©binnenafwerkingendaemen.be |
Privacy policy - Cookie policy
Website by itsme.design