Skip to main content

Pleisterwerken


Pleisterwerken

Oog voor detail
Pleisterwerk hoort strak en fraai te zijn. En moet een meerwaarde creëren voor je interieur. De gevolgen zijn vaak niet te overzien indien deze werken niet goed uitgevoerd zijn. Het is en blijft een enorm precisiewerk, dat nog vaak onderschat wordt.

Alles begint bij en sluit aan op je pleisterwerken. Denk maar aan die prachtige keuken, badkamer, dressing, dat maatwerk, de vloeren en zelfs je verlichting. Het is dus ondenkbaar dat dit alles niet mooi in lijn is met je pleisterwerk. Hier telt dus een oog voor detail.

Pleisterwerken Zonhoven
Pleisterwerken Daemen
Stukadoor

Zorgeloos genieten
Pleisterwerk dat top is zorgt ervoor dat je wooncomfort een eenzame hoogte bereikt en dat je zorgeloos kan genieten van jouw woning. Geen ergernissen.

En daarom denken wij in een vroeg stadium al mee met de wensen van de opdrachtgever. Door samen een beeld te schetsen van het beoogde resultaat kunnen we mede dankzij onze knowhow perfect de uitstraling en sfeer creëren die de klant voor ogen heeft.

Plakker Zonhoven
Plakwerken

Interesse?

We gaan steeds uit van onze eigen sterkte en kiezen resoluut voor perfectie en detail. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.